Evgen Jurič, Edelman Jurinčič, Ksenija Jus, Franci Justi, Uroš Kalčič, Vladimir Kavčič, Aksinja Kermauner, Vital Klabus, Milan Kleč, Matjaž Kmecl, Majda Kne, Matjaž Kocbek, Gorazd Kocijančič, Marjanca Kočevar, Zdenko Kodrič, Tatjana Kokalj, Nina Kokelj, Andrej Kokot, Marjan Kolar, Jana Kolarič, Petra Kolmančič, Karolina Kolmanič, Peter Kolšek, Darko Komac, Ivana Komel, Miklavž Komelj, Nataša Konc Lorenzutti, Majda Koren, Minka Korenčan, Barbara Korun, Janko Kos, Matevž Kos, Vladimir Kos, Tomaž Kosmač, Miran Košuta, Miroslav Košuta, Polonca Kovač, Vladimir Kovačič, Jurij Kovič, Kajetan Kovič, Željko Kozinc, Matej Krajnc, Marijan Kramberger, Taja Kramberger, Dragica Krapež, Marko Kravos, Manka Kremenšek Križman, Maruša Krese, Vlado Kreslin, Milojka Krez, Danica Križanič Muller, Rade Krstić, Mojca Kumerdej, Tone Kuntner, Meta Kušar, Feri Lainšček, Tomaž Lapajne Dekleva, Igor Likar, Mirana Likar Bajželj, Cvetka Lipuš, Florjan Lipuš, Janko Lorenci, Blaž Lukan, Pavel Lužan, Nika Maj, Svetlana Makarovič, Andrej Makuc, Vitan Mal, Ivan Malavašič, Mimi Malenšek, Marjan Marinšek, Vanesa Matajc, Nada Matičič, Neža Maurer, Eva Maurer Škofič, Andrej Medved, Dušan Merc, Franc Merkač, Ace Mermolja, Bojan Meserko, Janko Messner, Ivanka Mestnik, Miloš Mikeln, Jolka Milič, Ivan Minatti, Rudi Mlinar, Tine Mlinarič, Kristijan Močilnik, Vinko Möderndorfer, Vida Mokrin Pauer, Dušan Moravec, Andrej Morovič, Marjana Moškrič, Brane Mozetič, Kristijan Muck, Aleš Mustar, Bogdan Novak, Maja Novak, Novica Novakovič, Zlatka Obed - Obid Lokatos, Pavel Oblak, Blaž Ogorevc, Iztok Osojnik, Josip Osti, Damjan Ovsec, Boris Pahor, Jurij Paljk, Boris Pangerc, Tone Partljič, Saša Pavček, Tone Pavček, Vid Pečjak, Vanja Pegan, Vera Pejovič, Tomaž Pengov, Ana Pepelnik, Tone Perčič, Tone Peršak, Aleksander Peršolja, Žarko Petan, Milan Petek Levokov, Eva Petrič, Metod Pevec, Zoran Pevec, France Pibernik, Matjaž Pikalo, Boris Pintar, Klemen Pisk, Gregor Podlogar, Barbara Pogačnik, Andraž Polič, Sonja Porle, Marcello Potocco, Dragica Potočnjak, Jure Potokar, Lili Potpara, Janez Povše, Vasja Predan, Andrej Predin, Aleksij Pregarc, Sebastijan Pregelj, Slavko Pregl, Tatjana Pregl Kobe, Cveto Preželj, Bert Pribac, Marjan Pungartnik, Jana Putrle Srdić, Pavle Rak, Maja Razboršek, Mateja Reba, Alojz Rebula, Vladimira Rejc,
Miklavž Komelj
pesnik