D

Erica Johnson Debeljak, Milan Dekleva, Lev Detela, Dušan Dim, Lidija Dimkovska, Veronika Dintinjana, Ivan Dobnik, Anton Dodlek, Mate Dolenc, Rafko Dolhar, Krištof Dovjak, Miriam Drev

J

Jure Jakob, Drago Jančar, Gustav Januš, Dušan Jelinčič, Alenka Jensterle Doležal, Milan Jesih, Dušan Jovanović, Klarisa Jovanović, Boris Jukić, Evgen Jurič, Edelman Jurinčič, Ksenija Jus, Franci Just

K

Uroš Kalčič, Aksinja KermaunerMilan Kleč, Matjaž Kmecl, Majda Kne, Gorazd Kocijančič, Marjanca Kočevar, Zdenko Kodrič, Neli Kodrič Filipić, Tatjana Kokalj, Nina Kokelj, Marjan Kolar, Jana Kolarič, Petra Kolmančič, Karolina Kolmanič, Peter Kolšek, Darko Komac, Ivana Komel, Miklavž Komelj, Nataša Konc Lorenzutti, Majda Koren, Barbara Korun, Janko Kos, Matevž Kos, Gaja Kos, Vladimir Kos, Tomaž Kosmač, Miran Košuta, Miroslav Košuta, Polonca Kovač, Vladimir Kovačič, Peter Kovačič Peršin, Jurij Kovič, Željko Kozinc, Matej Krajnc, Dragica Krapež, Marko Kravos, Manka Kremenšek Križman, Vlado Kreslin, Milojka Krez, Danica Križanič Muller, Rade Krstić, Mojca Kumerdej, Meta Kušar

O

Zlatka Obed – Obid Lokatos, Pavel Oblak, Blaž Ogorevec, Iztok Osojnik, Josip Osti, Damjan Ovsec

P

Boris Pahor, Silvana Paletti, Jurij Paljk, Luko Paljetak, Boris Pangerc, Tone Partljič, Saša Pavček, Vanja Pegan, Vera Pejovič, Ana Pepelnik, Tone Perčič, Tone Peršak, Aleksander Peršolja, Milan Petek Levokov, Eva Petrič, Zoran Pevec, Metod Pevec, France Pibernik, Matjaž Pikalo, Boris Pintar, Klemen Pisk, Gregor Podlogar, Tomo Podstenšek, Barbara Pogačnik, Andraž Polič, Sonja Porle, Marcello Potocco, Dragica Potočnjak, Jure Potokar, Lili Potpara, Janez Povše, Vasja Predan, Andrej Predin, Aleksij Pregarc, Sebastijan Pregelj, Slavko Pregl, Tatjana Pregl Kobe, Cveto Preželj, Bert Pribac, Marjan Pungartnik, Jana Putrle Srdić

R

Pavle Rak, Maja Razboršek, Matea Reba, Alojz Rebula, Vladimira Rejc, Miha Remec, Štefan Remic, Primož Repar, Stanislava Chrobakova Repar, Peter Rezman, Ana Ristović Čar, Tone Rode, Roman Rozina, Milivoj Roš, Drago Rotar Braco, Andrej Rozman – Roza, Franček Rudolf, Dimitrij Rupel, Ernest Ružič

S

Jože Sevljak, Miša Shaker, Robert Simonišek, Barbara Simoniti, Veronika Simoniti, Ifigenija Simonović, Ivan Sivec, Valerija Skrinjar Tvrz, Andrej E. Skubic, Miroslav Slana – Miros, Breda Smolnikar, Jože Snoj, Vid Snoj, Marko Sosič, Ivko Spetič, Tončka Stanonik, Marija Stanonik, Lucija Stepančič, Peter Stopar, Janez Strehovec, Vanja Strle, Marjan Strojan, Ivo Stropnik, Lucija Stupica Enbohm, Primož Suhodolčan, Ivo Svetina, Magdalena Svetina Terčon

V

Nataša Velikonja, Maja Vidmar, Janja Vidmar, Tanja Viher, Milan Vincetič, Tomo Virk, Jani Virk, Boris Višnovec, Erika Vouk, Urban Vovk, Tomislav Vrečar, Tina VrščajFrance Vurnik

Z

Lenart Zajc, Zlatko Zajc, Ciril Zlobec, Jan Zorec, Irena Zorko Novak, Aleksander Zorn, Dim Zupan, Janez Zupan, Uroš Zupan